sâmbătă , 24 octombrie 2020, 02:07
Home / Local / Actualitate / Copiii de la Prietenia au fost în tabără

Copiii de la Prietenia au fost în tabără

20 de copii de la Grupul Prietenia, aparținând cercului de dans modern și contemporan al Palatului Copiilor Vaslui, au participat la o tabără în R.Moldova, organizată la Strășeni.

Aceștia au avut parte de diferite activități recreative și sportive.

”A fost foarte bine aici, condiţii bune, a fost frumos. Am avut diferite activităţi. Dimineaţa mergeam la ore de fizică, seara aveam discotecă”, spune Alexanda Isabela Albu.

”Este o experienţă frumoasă, prieteni noi, ca o familie pentru noi. Ne bucurăm să fim aici, sper să mai venim”, spune Denisa Harabagiu.

Tabăra La Dumbravă din Voloviţa Soroca a fost modernizată cu sprijinul autorităţilor din România. Căsuţele vechi sunt înlocuite treptat cu altele noi, acum fiind deja 4 la număr.

”E un loc minuat care aduce servicii celor care sunt beneficiari pe care toţi avem datoria să şi sprijinim”, spune Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, România.

Căsuţele au fost construite în cadrul unui proiect transfrontalier. Aportul financiar al Consiliului Judeţean Vaslui este de 110 mii de euro.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *