luni , 16 septembrie 2019, 18:27
Home / Local / Actualitate / Urmăriţi internaţional, depistaţi la Vama Albița

Urmăriţi internaţional, depistaţi la Vama Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat şi predat unor echipe operative din cadrul I.P.J. Vaslui, două persoane pe numele cărora erau emise mandate de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere pe teritoriul Cehiei, respectiv fraudă pe teritoriul Germaniei.

La sfârşitul săptămânii, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei AlbiţaI.T.P.F. Iaşi pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, C.B., cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile din Cehia, în luna iulie a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În această dimineaţă, în jurul orei 05.00, s-a prezentat în acelaşi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat, C.I., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani, pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile din Germania, din data de 15.08.2019, un mandat de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză, care au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reținut pentru tâlhărie

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat  din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, bănuit de …

Fără alocații, din cauza absențelor nemotivate

Peste 400 de familii din județ au rămas fără alocația de susținere, din cauza copiilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *