duminică , 19 ianuarie 2020, 17:22
Home / Local / Actualitate / Vasluiul a fost condus pentru o zi de către o primăriță

Vasluiul a fost condus pentru o zi de către o primăriță

Amalia Postolache a fost pentru o zi primarul municipiului Vaslui. Ea este eleva Liceului ”Emil Racoviță” (LER) și câștigătoarea din acest an a concursului ”Primar pentru o zi”.

Ea s-a impus în fața celorlalți colegi cu proiectul ”înființare Centru pentru Tineret”, susținând că e nevoie de un asemenea loc unde tinerii cu vârste de peste 15 ani să se întâlnească, să socializeze și să participe la diferite ateliere, specifice vârstei.

Amalia a afirmat că nu va uita așa de repede experiența trăită în fruntea comunității, constantând că postul de primar este unul solicitant și care te responsabilizează în tot ceea ce faci.

”Am avut șansa să văd cum decurge o zi într-o astfel de funcție, extrem de importantă. Am avut șansa să văd cât de multe responsabilități generează o asemenea funcție, cât de multe probleme neprevăzute apar pe parcursul zilei. Am luat parte la rutina zilnică a domnului primar. A fost o experiență unică, pe care am avut șansa să o trăiesc”, a spus Amalia Postolache.

Eleva LER a fost ajutată de viceprimarii Denis Borza (Liceul ”Mihail Kogălniceanu”), care dorește să readucă tinerii în comunitate, și Vlad Volocaru (Liceul ”Ștefan Procopiu”), care a participat cu un proiect cultural de promovare a tradițiilor românești în rândul tinerilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul Vasluiului nu este împotriva organizării alegerilor în două tururi

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl (PSD), a declarat că decizia privind alegerea primarilor în două …

Un vasluian a ajuns în arestul poliției, după ce a dat foc la locuința tatălui vitreg

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat din comuna Drânceni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *