vineri , 23 octombrie 2020, 12:30
Home / Local / Actualitate / Noi sensuri unice pe străzile din municipiul Vaslui

Noi sensuri unice pe străzile din municipiul Vaslui


În municipiul Vaslui, au apărut noi sensuri unice . Primele sensuri unice au fost implementate în cartierul ”13 decembrie!. În total, vor apărea nu mai puțin de 16 sensuri unice.

Prin impunerea circulației pe un singur sens se vor crea aproximativ 450 locuri de parcare, susțin reprezentanții primăriei Vaslui.

Pe alte străzi vor fi instituite restricții privind oprirea și parcarea autovehiculelor, în timp ce pe unele vor fi interzise staționările.

Se vor înființa noi sensuri giratorii la intersecția str. Metalurgiei cu DN 2F și str. Mihail Sadoveanu, în zona locuințelor sociale, la intersecția str. Traian cu str. Mihai Viteazul și str. Andrei Șaguna, la intersecția str. Republicii cu str. Biruinței și str. Păcii, dar și la intersecția str. Ștefan cel Mare cu str. Victoriei și str. Hușului.

În plus, alte două intersecții, cea de la Liceul „Mihail Kogălniceanu” și cea dintre str. Slt. Adrian Ioanesei cu str. Ștefan cel Mare, urmează a fi semaforizate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor sunt îngrijoraţi de creşterea cazurilor de infectare şi fac apel la respectarea măsurilor

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au transmis, într-un comunicat de presă că au luat act ”cu îngrijorare” de …

Dumitru Buzatu a preluat noul mandat în fruntea CJ! Astăzi a depus jurământul!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *