sâmbătă , 24 octombrie 2020, 08:49
Home / Local / Actualitate / Noul Ambulatoriu al Spitalului de Urgență Vaslui va avea aparatură modernă

Noul Ambulatoriu al Spitalului de Urgență Vaslui va avea aparatură modernă

La sediul Agenției pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADRNE) a fost semnat Contractul de finanțare pentru proiectul „Dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Vaslui”.Acesta a fost depus în luna septembrie 2018 de Consiliul Județean Vaslui, în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Semnatarii contractului, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, și Directorul General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei, au parafat finanțarea în valoare de 10,36 milioane de lei, din care 10,15 milioane de lei este finanțarea nerambursabilă și 207.205,08 lei este contribuția proprie a partenerilor la proiect.

Cu acești bani vor fi dotate 23 de cabinete medicale din structura Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu un număr de 197 echipamente medicale.

Principalii beneficiari ai proiectului vor fi cei peste 67.000 pacienți care sunt consultați anual în cadrul Ambulatoriului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *