marți , 20 octombrie 2020, 20:08
Home / Local / Actualitate / Se pun în vânzare biletele pentru Festivalul ”Hora din Străbuni”

Se pun în vânzare biletele pentru Festivalul ”Hora din Străbuni”

Organizatorii anunță punerea în vânzare a biletelor și abonamentelor pentru Festivalul Internațional ”Hora din străbuni”.

De mâine, casa de bilete a Teatrului de vară, locația care va găzdui evenimentul în perioada 2-6 august, va fi deschisă celor interesați.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar cei care vor opta pentru toate cele patru zile de spectacole vor trebui să plătească 50 de lei, reprezentând contravaloarea unui abonament.

Ansamblurile invitate reprezintă 11 țări, iar ”Hora din străbuni” a ajuns deja la a VI-a ediție.

Casa de bilete a Teatrului de vară va fi deschisă de luni până vineri între orele 10-12 și 15.30-17.30, precum și sâmbătă și duminică, între orele 10-12 și 14-16.

”Nu există restricții cu privire la numărul de bilete sau abonamente ce poate fi achiziționat, având în vedere numărul mult mai mare de locuri disponibile”, a declarat directorul Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Vaslui, Lucian Onciu.

La gala festivalului din 6 august, accesul va fi liber pentru toată lumea. Asta în condițiile în care locul de desfășurare va în Centrul Civic al municipiului Vaslui, începând cu ora 20.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *