miercuri , 24 iulie 2019, 02:16
Home / Local / Actualitate / Viacons Rutier are sediu nou

Viacons Rutier are sediu nou

La aniversarea celor 18 ani de existență, Viacons Rutier Huși s-a mutat în casă nou.

Managerul firmei, Ioan Ciomaga, a decis să ofere condiții europene și specialiștilor, construind unul dintre cele mai frumoase clădiri de birouri din județ.

Directorul Ciomaga a ținut să sfințească noul sediu, iar un sobor de preoți, în frunte cu PS Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat slujba de sfințire.

Prea Sfinția Sa nu a venit cu mâna goală, ci cu o cruce mare, frumos sculptată în lemn, dăruindu-o lui Ioan Ciomaga, pe care îl consideră unul dintre marii filantropi ai județului Vaslui.

”Domnul Ioan Ciomaga este unul dintre cei mai mari filantropi, care se pune în slujba semenilor, fără să aștepte recompensă. Ne aflăm la sediul unei firme, care se ocupă cu drumurile. Dar, avem nevoie de drumuri, pe care să circulăm de la inimă la inimă, pentru a ne regăsi unii pe alții. Se mai înfundă, uneori, aceste drumuri, din invidie, răutate, și e important să ne întâlnim și să ne bucurăm unii de alții. Doamne ajută și să facem numai bine celor care sunt în jurul nostru”, a spus PS Ignatie.

Și directorul Viacons Rutier Huși a avut o surpriză pentru Episcopul Hușilor, oferindu-i în dar un set de sfeșnice Dichero-trichere.

Totodată, i s-a conferit o plachetă de onoare, ținând cont că firma hușeană se află în sărbătoare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mai sunt locuri disponibile la LPS Vaslui!

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui anunță că mai are libere 9 locuri pentru clasa …

Autoturism furat din Marea Britanie, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *