miercuri , 21 octombrie 2020, 12:03
Home / Local / Actualitate / Tânăr reținut pentru trafic de droguri

Tânăr reținut pentru trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT, Biroul Teritorial Vaslui, au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 21 de ani, din localitatea Pușcași, județul Vaslui, cercetat pentru trafic de droguri de risc și introducere în țară, fără drept, de droguri de risc.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv de Tribunalul Vaslui, pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, a rezultat faptul că bărbatul ar fi achiziționat droguri de risc în Spania şi ar fi încercat să le introducă în România, urmând ca acestea să ajungă la consumatori de pe raza județului Vaslui.

Bărbatul a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu din județul Arad, având asupra sa 212 grame droguri de risc (cannabis).

Procurorul DIICOT Vaslui a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT Vaslui, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Un tânăr a decedat într-un accident rutier produs la Văleni!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *