sâmbătă , 31 octombrie 2020, 04:00
Home / Local / Actualitate / “Hora muzicuţelor” la Lipovăț

“Hora muzicuţelor” la Lipovăț

Centrul Cultural „Ştefan Ciobotăraşu” Lipovăţ, sprijinit de Consiliul Local Lipovăţ şi Primăria Lipovăţ, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vaslui, organizează Festivalul-Concurs Judeţean de interpretare la muzicuţă „Hora muzicuţelor”.

Acest concurs este la a patra ediţie și se desfășoară duminică, 7 iulie, de la ora 18, în centrul Lipovățului.

“Acesta se adresează tuturor celor celor care ştiu să cânte la muzicuţă, indiferent de vârstă, dacă doresc să fie concurenţi şi celor care îndrăgesc muzica, dacă doresc să fie spectatori. Concurenţii înscrişi până în acest moment au anunţat un repertoriu deosebit, dar lista rămâne deschisă pentru cei interesaţi”, a spus Maricel Rusu, directorul Centrului Cultural “Ştefan Ciubotăraşu”.

Premianţii vor primi diplome şi premii în bani, iar cel mai merituos participant va primi din partea organizatorilor trofeul festivalului.

“Ne dorim să fie o adevărată sărbătoare a folclorului. Aşteptăm cât mai multă lume şi cât mai mulţi concurenţi. Este un prilej de a repune în valoare acest instrument. Dorim ca festivalul să devină o tradiţie, iar tinerii să vină alături de folclor şi de autenticul românesc”, a conchis primarul Valerian Hriscu.


Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Evenimentele Drone&Girls și Roboții Ruginiști au obținut finanțare Meet and Code 2020!

Evenimentele de tehnologie “Meet and Code” 2020, organizate de prof. Carmen Chirițescu, de la Asociația …

Vaslui: Patru cutremure în doar câteva ore!

Patru cutremure de suprafaţă au avut loc azi noapte, în zona Moldovei – judeţul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *