marți , 20 octombrie 2020, 00:12
Home / Local / Actualitate / Exercițiu ISU: Incendiu la o societate comercială

Exercițiu ISU: Incendiu la o societate comercială

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a participat astăzi la un exercițiu de cooperare al CJSU cu tema: „Intervenția forțelor și mijloacelor Specializate pentru Limitarea și Înlăturarea unui Incendiu Produs la o societate comercială.

Astăzi, la ora 11.30, din cauza unei defecțiuni la centrala termică a unei societăți comerciale din localitatea Crasna, com. Albești, a izbucnit un incendiu, care s-a propagat cu mare viteză la întreaga fabrică de ulei și la moara.

La câteva minute după acest incendiu, pe DE 581, în sensul giratoriu de în intersecția cu DN 24 din localitatea Crasna, o cisternă încărcată cu 9 tone de solutie hidroxid de sodiu (sodă caustică) este acroșată de un autoturism, care nu a acordat prioritate în sensul giratoriu. În urma coliziunii a rezultat răsturnarea și fisurarea cisternei, iar în autoturism au rămas încarcerate două victime. Substanța chimică transportată a început să se scurgă in parcare.

S-a intervenit cu 10 autospeciale, dintre care două de lucru cu apă și spumă, două multifuncționale, o autospecială pentru descarcerare grea, una pentru echipa CBRN și o autospecială pentru căutare – salvare, precum și o ambulanță tip B2, 5 ofițeri și 32 de subofițeri.

SAJ Vaslui a intervenit cu o ambulanță tip C1 (cu echipaj complet), iar CLSU Albesti a intervenit cu un tractor cu cisternă, un buldoexcavator și cinci voluntari.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean intenționa să ajungă în Germania, utilizând un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *