vineri , 23 octombrie 2020, 13:16
Home / Local / Actualitate / Bărbat din Grivița, plasat sub control judiciar pentru violență în familie

Bărbat din Grivița, plasat sub control judiciar pentru violență în familie

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 15 iunie  a.c., bărbatul și-a lovit în mod repetat părinții și i-a amenințat, aceștia fiind nevoiți să se refugieze în locuința unor vecini.

În timp ce oamenii legii interveneau la fața locului, agresorul a distrus mai multe bunuri de la locuința părinților săi și a proferat amenințări chiar în prezența polițiștilor care au intervenit pentru a proteja victimele.

În urma agresiunii, o femeie de 63 de ani va necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale iar un bărbat în vârstă de 68 de ani va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor sunt îngrijoraţi de creşterea cazurilor de infectare şi fac apel la respectarea măsurilor

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au transmis, într-un comunicat de presă că au luat act ”cu îngrijorare” de …

Dumitru Buzatu a preluat noul mandat în fruntea CJ! Astăzi a depus jurământul!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *