marți , 20 octombrie 2020, 18:40
Home / Local / Actualitate / Regal de gimnastică și dans în Polivalentă!

Regal de gimnastică și dans în Polivalentă!

Sala Polivalentă din Vaslui a fost animată de tineri, copii şi părinţi, care au dorit să-i vadă la lucru pe participanţii de la Festivalul Internaţional de dans şi gimnastică “Prietenia”.

Ediţia din acest an a atras aproape 2.000 de copii şi adolescenţi din toată ţara, dar şi din străinătate.

Formaţiile prezente s-au evidenţiat prin calitate artistică şi prestaţii demne de adevăraţi profesionişti, astfel că juriul a avut o misiune destul de dificilă.

Concurenţii au punctat şi la ţinută, vestimentaţiile fiind demne de o acţiune de prezentare de modă.

“Este minunat că avem tineri care pot şi vor să intre în viaţă cu forţa şi pasiunea pe care o au în timpul dansului. Am văzut până acum formaţii bine pregătite, am văzut costume deosebite, care reflectă preocupare din partea instituţiilor şi a părinţilor, am văzut momente originale şi pline de expresivitate. Ne bucurăm că tradiţia acestui festival merge mai departe, bucurându-se de acelaşi interes ca şi până acum”, a spus Elena Anușca Doglan, sufletul festivalului.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean, prin Palatul Copiilor Vaslui și Colegiul Economic ”Anghel Rugină” și s-a bucurat de sprijinul Primăriei Vaslui, pe scena improvizată urcând formații din România, Moldova, Ucraina și Bulgaria.

De asemenea, Consiliul Județean Vaslui, Federația Română Sportul Pentru Toți, Casa Corpului Didactic Vaslui, Asociația Europ Art 2008, DJST Vaslui, Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Vaslui, Liceul “Ștefan Procopiu”, Liceul “Ion Mincu” Vaslui și CS “Viitorul” Vaslui și-au adus aportul în buna organizare a festivalului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *