vineri , 23 octombrie 2020, 12:39
Home / Local / Actualitate / Accident cu victime la Gara Banca

Accident cu victime la Gara Banca

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit ieri dimineață, la ora 04.30, în localitatea Gara Banca, com. Banca, la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia au fost implicate șase persoane.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a doua persoane. O a treia victimă a fost rănită grav, aceasta fiind și încarcerată. După descarcerare, victimele au fost transportate la Spitalul municipal Bârlad.

S-a intervenit cu un ASAS (autospecială care are și un modul pentru descarcerare), o ambulanță EPA Bârlad, o ambulanță tip C și una tip B, aparținând  SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Se pare că accidentul s-a produs, în contextul în care elevii absolvenți a clasei a XII-a de la un liceu bârlădean, sărbătoreau banchetul la un restaurant din Gara Banca.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul vinovat de accident are 19 ani și avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul respirat. La spitalul din Bârlad au ajuns trei persoane, cu răni serioase, care sunt încă în investigație. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influneța alcoolului, șoferului de 19 ani.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor sunt îngrijoraţi de creşterea cazurilor de infectare şi fac apel la respectarea măsurilor

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au transmis, într-un comunicat de presă că au luat act ”cu îngrijorare” de …

Dumitru Buzatu a preluat noul mandat în fruntea CJ! Astăzi a depus jurământul!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *