marți , 18 iunie 2019, 00:44
Home / Sport / Hușana Huși câștigă primul duel cu CSM FC Vaslui

Hușana Huși câștigă primul duel cu CSM FC Vaslui

CSM FC Vaslui a continuat evoluția modestă din ultimele jocuri și la Huși, într-un meci în care putea obține biletele pentru barajul de accedere în liga a treia încă de la meciul tur.

N-a fost să fie! S-a impus echipa care și-a dorit mai mult acest lucru și care a beneficiat de un public entuziasmant, care a umplut la refuz micuța tribună de pe Municipalul hușean.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. Prima parte i-a aparținut Hușanei, pentru ca în partea a doua să fie în prim plan Vasluiului, care a preluat conducerea la capitolul bare.

Din minutul 50, gazdele rămân fără portarul Bogdan Miron, care vede roșu direct, după o ieșire necontrolată la un adversar, din postură de ultim apărător.

Din păcate, superioritatea numerică nu a fost în favoarea galben-verzilor, care au avut două ocazii clare, dar golul a venit de la Hușana, când nimeni nu se mai aștepta la asta.

Pe contraatac, Andrei Piticari marchează pentru 1-0, care avea să fie scorul primei manșe din finala ligii a patra.

Urmează duminică, 9 iunie, returul, la Vaslui, însă dacă galben-verzii, nu se trezesc din amorțeală, riscă să nu-și mai atingă obiectivul, acela de a promova în liga a treia.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

LPS Vaslui a câștigat trofeul la Riccione Football Cup 2019

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui obține un nou trofeu important. …

Cătălin Nicolau, antrenorul momentului în liga 4 Vaslui!

Cătălin Nicolau este antrenorul momentului în liga a patra, după ce a reușit să câștige …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *