vineri , 30 octombrie 2020, 10:22
Home / Local / Actualitate / Parcul Copou, animat de copii, participanți la Târgul de Jucării

Parcul Copou, animat de copii, participanți la Târgul de Jucării

Sute de copii au fost prezenţi în parcul Copou, pentru a participat la o nouă ediție a Târgului de jucării, eveniment organizat de Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale (CJPCCT), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria municipiului Vaslui.

Numeroasele jucării pe care copiii le-au adus, au făcut obiectul unei “târguieli”, schimb sau vânzare, în vederea inițierii acestora în spiritul antreprenorial, însă multe dintre ele au fost donate pentru copiii din mediul rural.

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Littleimpro, cu diferite jocuri interactive, dar şi prezentarea unor spectacole de teatru.

“Ne bucurăm că şi în acest an manifestarea noastră a avut impact şi am văzut atât copiii cât şi părinţii bucurându-se de eveniment. Le mulţumim tuturor participanţilor şi, în mod deosebit, celor care au răspuns apelului nostru de a dona jucării. Mulţumesc colegilor mei pentru totala implicare, precum şi celorlate instituţii coorganizatoare”, a spus Lucian Onciu, directorul CJCPCT Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autoturism și certificat de înmatriculare declarate furate din Franța, descoperite la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Vitezomanii, amendați de polițiștii vasluieni!

Polițiștii vasluieni au intensificat acțiunile de control în trafic. În cadrul activităților au fost verificate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *