luni , 19 octombrie 2020, 23:13
Home / Local / Actualitate / La volan, fără drept, depistați la Albița

La volan, fără drept, depistați la Albița

Poliţiştii de frontieră vasluieni efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi care au fost depistaţi conducând ansambluri rutiere, deşi permisele de conducere valabil deţinute nu le dădea dreptul.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român C.I., în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Ghermăneşti, un ansamblu de vehicule, format dintr-un microbuz şi o remorcă, înmatriculat în România, condus de cetățeanul din R. Moldova L.I., în vârstă de 26 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat că cei doi conducători auto nu deţin  premise de conducere valabile pentru categoria „E”, necesare pentru a putea conduce ansamblurile rutiere în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, în ambele cazuri sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean intenționa să ajungă în Germania, utilizând un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *