vineri , 30 octombrie 2020, 10:19
Home / Local / Învăţămant / Școala ”Constantin Parfene” a fost în sărbătoare!

Școala ”Constantin Parfene” a fost în sărbătoare!

Școala ”Constantin Parfene” a marcat o nouă ediție a Zilelor Școlii. Pe parcursul unei zile, copiii au oferit un maraton de evenimente, implicând atât profesorii, cât și părinții.

S-a simțit cu adevărat sărbătoare în sufletul tuturor celor prezenți, copii, dascăli, părinți, invitați din alte instituții!

Atelierele desfășurate de copii sub îndrumarea cadrelor didactice au animat curtea școlii, care a devenit neîncăpătoare.

Ritmurile de dans popular și modern s-au ”împletit” cu strigătele de bucurie ale copiilor la lansarea de baloane cu mesaje simbolice în văzduh, acordurile cântecelor s-au completat cu încurajările de ștafete și strigătele din jocurile copilăriei, picturile pe față au luminat chipurile copiilor, iar produsele realizate din materiale reciclabile și-au găsit locul în jocurile de rol ale piticilor.

Lansarea nr. 1 și 2 ale revistei școlare ”Dorința”, ediția a X-a a Simpozionului Internațional ”Educația de calitate – o preocupare a școlii de astăzi” și evenimentul de multiplicare, din cadrul Parteneriatului strategic Erasmus+ ”Living book”, pentru rezultatele intelectuale ale acestuia, ce au avut loc în a doua parte a zilei, au fost apreciate de invitați.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autoturism și certificat de înmatriculare declarate furate din Franța, descoperite la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Vitezomanii, amendați de polițiștii vasluieni!

Polițiștii vasluieni au intensificat acțiunile de control în trafic. În cadrul activităților au fost verificate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *