miercuri , 21 august 2019, 04:37
Home / Sport / Se cunosc jocurile din sferturile play-off-ului Ligii 4 Vaslui

Se cunosc jocurile din sferturile play-off-ului Ligii 4 Vaslui

După ultima etapă a sezonului regulat s-au lămurit și ultimele necunoscute în privința jocurilor din sferturile play-off-ului Ligii 4 Vaslui.

Astfel, FC Gârceni, chiar dacă a câștigat disputa cu Sporting Bârlad (scor 4-0), nu a reușit să evite liderul, CSM FC Vaslui, care a câștigat pe terenul lui Atletic Club Bârlad, scor 6-1.

În schimb, Rapid Brodoc a câștigat pe terenul lui FC Vulturești, scor 4-1, și a evitat-o pe Hușana Huși, ocupanta locului secund, câștigătoare acasă, scor 6-0, cu Juventus Fălciu.

Rapid va întâlni pe Racova Pușcași, care s-a chinuit cu Vitis Șuletea, scor 3-2, iar Vultureștiul se va lupta pentru un loc în semifinale cu Hușana.

Ultimul sfert va fi între Flacăra Munteni de Sus, care a făcut scorul etapei cu ACS Moara Domnească, scor 13-1, și Atletic Club Bârlad.

Se va juca tur-retur, iar primul joc este programat joi, 16 mai urmând ca al doilea meci să se dispute duminică, 19 mai.

Semifinalele au loc sâmbătă, 25 mai, și joi, 30 mai, pentru ca finala pentru titlu să se joace tur-retur, pe 2 și 9 iunie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Palatul copiilor a câștigat Cupa municipiului Buzău

Palatul copiilor Vaslui a câștigat Concursul Național de șah-Cupa municipiului Buzău. Echipajul vasluian a fost …

Doi primari au făcut spectacol la un meci de old boys

Primarul comunei Gârceni, Sorin Scutelnicu, și primarul comunei Ivănești, Vasile Novac, au fost în centrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *