duminică , 26 mai 2019, 11:14
Home / Local / Actualitate / Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeteană Vaslui

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeteană Vaslui

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui găzduiește marți, 14 mai, de la ora 14, o dublă lansare de carte.

Nicu Gavriluță vine în fața vasluienilor cu două lucrări, ”Noile religii seculare” și ”Globalizare și identitate românească”, aceasta din urmă fiind scrisă în colaborare cu Ioan Holban.

La eveniment vor fi prezenți cei doi autori – dr. Ioan Holban, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, și prof. univ. dr. Nicu Gavriluță, de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, care vor face și prezentarea cărților.

”Instituția noastră are marea plăcere de a găzdui o amplă activitate, ai cărei protagoniști sunt doi piloni importanți ai culturii noastre, doi scriitori prolifici, membri ai Uniunii Scriitorilor, de la care, cu siguranță, cu toții avem de aflat lucruri exterm de interesante. Totodată, le spunem cititorilor noștri că o parte dintre cărțile lor se regăsesc și pe rafturile bibliotecii”, a declarat Voicu Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene, cel care va modera activitatea.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Filarmonica din Iași vine în Parcul Copou

Copoul vasluian se pregăteşte în această seară, de la ora 20, de un nou concert …

Ambulanță împotmolită în noroaie

Tragedie în comuna Delești, acolo unde un bărbat de 51 de ani a decedat, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *