sâmbătă , 24 octombrie 2020, 02:56
Home / Local / Învăţămant / Săptămâna valorilor europene la Liceul ”Ștefan Procopiu”

Săptămâna valorilor europene la Liceul ”Ștefan Procopiu”

Pentru a marca Ziua Europei, membrii Clubului European de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui au declarat perioada 6-10 mai 2019 ”Săptămâna valorilor europene”.

Timp de 5 zile, membrii Clubului European au organizat 24 de activități care au explorat valorile europene (”Valorile europene” – 10 activități, ”Ghici cine vine la cină?” – 5 activități, ”Egalitatea de gen”- 2 activități, ”Experimentând excluderea” – 2 activități, ”Educația în spiritul valorilor europene” – 2 activități, ”Despre demnitatea umană” – o activitate”, ”Despre stereotipuri și prejudecăți” – o activitate, ”Promovarea valorilor europene prin instrumente digitale” – o activitate).

Joi, 9 mai 2019, membrii GISE au fost prezenți la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui la activitatea organizată de Centrul Europe Direct Vaslui pentru a marca Ziua Europei.

Cu acest prilej, au fost premiați participanții la concursul de afișe ”Pentru EUropa”. Cinci din participanți sunt membri GISE iar doi dintre ei au fost câștigătorii concursului.

Clubul European este constituit în cadrul proiectului de schimb interșcolar ”Get in shape for Europe!” (GISE) pe care Liceul ”Ștefan Procopiu” îl coordonează în anii 2018-2020 în colaborare cu școli din Italia, Grecia, Polonia și Bulgaria. Proiectul GISE este finanțat de Comisia Europeană prin Programul ERASMUS+.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *