miercuri , 21 august 2019, 05:25
Home / Local / Învăţămant / Săptămâna valorilor europene la Liceul ”Ștefan Procopiu”

Săptămâna valorilor europene la Liceul ”Ștefan Procopiu”

Pentru a marca Ziua Europei, membrii Clubului European de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui au declarat perioada 6-10 mai 2019 ”Săptămâna valorilor europene”.

Timp de 5 zile, membrii Clubului European au organizat 24 de activități care au explorat valorile europene (”Valorile europene” – 10 activități, ”Ghici cine vine la cină?” – 5 activități, ”Egalitatea de gen”- 2 activități, ”Experimentând excluderea” – 2 activități, ”Educația în spiritul valorilor europene” – 2 activități, ”Despre demnitatea umană” – o activitate”, ”Despre stereotipuri și prejudecăți” – o activitate, ”Promovarea valorilor europene prin instrumente digitale” – o activitate).

Joi, 9 mai 2019, membrii GISE au fost prezenți la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui la activitatea organizată de Centrul Europe Direct Vaslui pentru a marca Ziua Europei.

Cu acest prilej, au fost premiați participanții la concursul de afișe ”Pentru EUropa”. Cinci din participanți sunt membri GISE iar doi dintre ei au fost câștigătorii concursului.

Clubul European este constituit în cadrul proiectului de schimb interșcolar ”Get in shape for Europe!” (GISE) pe care Liceul ”Ștefan Procopiu” îl coordonează în anii 2018-2020 în colaborare cu școli din Italia, Grecia, Polonia și Bulgaria. Proiectul GISE este finanțat de Comisia Europeană prin Programul ERASMUS+.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Incendiu la un restaurant din Moara Grecilor

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă …

Vasluiul a fost condus pentru o zi de către o primăriță

Amalia Postolache a fost pentru o zi primarul municipiului Vaslui. Ea este eleva Liceului ”Emil …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *