miercuri , 21 august 2019, 04:41
Home / Local / Învăţămant / Cei mai buni elevi la Olimpiada de Geografie

Cei mai buni elevi la Olimpiada de Geografie

Vasluiul a fost declarat cel mai bun județ din acest an a Olimpiadei Naționale de Geografie. Delegația Vasluiului s-a clasat pe primul loc, cu un total de 90,23 puncte. Podiumul a fost întregit de Brăila și Brașov.

Din cei 11 elevi vasluieni participanți la etapa naţională a Olimpiadei de Geografie, desfăşurată la Târgu Mureș, zece s-au întors acasă cu premii.

Cotaie Mara, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu” (profesor îndrumător Cristina Oprea) a obţinut premiul al II-a, cu media 96,75.

Andrei Valentin Pintilii, de la Şcoala ”Episcop Iacov Antonovici” Bârlad (profesori îndrumători Georgel Bradu şi Diana Istrate), premiul al II-lea, cu aceeaşi medie 96,75.

Răzvan Dragu, de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui (profesor îndrumător Lucica Carp, Cristina Gheţeu), și Ștefania Durcan, clasa a VIII-a, LMK Vaslui (profesor îndrumător Lucica Carp), au primit premiul special.

Miruna Ruxandra Gimbuta , de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, (profesor îndrumător Cristina Oprea), a fost recompensată cu mențiune MEN.

Robert Ionuţ Răşcanu, de la LMK Vaslui (profesori îndrumători Mirela Bulgaru, Marius Baciu), a primit un premiu special şi diplomă de consecvenţă pentru cele trei participări consecutive la faza națională.

Ștefan Adrian Mihai, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, profesor îndrumător Veronica Silvestru, a primit mentiune MEN, având a cincea medie la nivel naţional- 94,37, şi diplomă de consecvenţă pentru cele patru participări consecutive la ONG.

Tudor Gabriel Pascaru, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, profesor îndrumător Veronica Silvestru, a obținut mentiune MEN.

Elena Șușnea, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, profesor îndrumător Cristina Oprea, a obținut premiul special, iar Maria Mădălina Olaru, clasa a XII-a, Liceul ”Ştefan Procopiu” Vaslui, profesori îndrumători Doina Mazga, Marius Baciu şi Mihaela Niţică, a primit premiul special SGR.

Din lotul judeţului Vaslui a mai făcut parte şi eleva Anamaria Baciu, clasa a IX-a, de la Liceul ”Emil Racoviţă” Vaslui, profesori îndrumători Oana Ursachi şi Mihaela Niţică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Incendiu la un restaurant din Moara Grecilor

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă …

Vasluiul a fost condus pentru o zi de către o primăriță

Amalia Postolache a fost pentru o zi primarul municipiului Vaslui. Ea este eleva Liceului ”Emil …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *