duminică , 26 mai 2019, 11:06
Home / Local / Învăţămant / Cei mai buni elevi la Olimpiada de Geografie

Cei mai buni elevi la Olimpiada de Geografie

Vasluiul a fost declarat cel mai bun județ din acest an a Olimpiadei Naționale de Geografie. Delegația Vasluiului s-a clasat pe primul loc, cu un total de 90,23 puncte. Podiumul a fost întregit de Brăila și Brașov.

Din cei 11 elevi vasluieni participanți la etapa naţională a Olimpiadei de Geografie, desfăşurată la Târgu Mureș, zece s-au întors acasă cu premii.

Cotaie Mara, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu” (profesor îndrumător Cristina Oprea) a obţinut premiul al II-a, cu media 96,75.

Andrei Valentin Pintilii, de la Şcoala ”Episcop Iacov Antonovici” Bârlad (profesori îndrumători Georgel Bradu şi Diana Istrate), premiul al II-lea, cu aceeaşi medie 96,75.

Răzvan Dragu, de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui (profesor îndrumător Lucica Carp, Cristina Gheţeu), și Ștefania Durcan, clasa a VIII-a, LMK Vaslui (profesor îndrumător Lucica Carp), au primit premiul special.

Miruna Ruxandra Gimbuta , de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, (profesor îndrumător Cristina Oprea), a fost recompensată cu mențiune MEN.

Robert Ionuţ Răşcanu, de la LMK Vaslui (profesori îndrumători Mirela Bulgaru, Marius Baciu), a primit un premiu special şi diplomă de consecvenţă pentru cele trei participări consecutive la faza națională.

Ștefan Adrian Mihai, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, profesor îndrumător Veronica Silvestru, a primit mentiune MEN, având a cincea medie la nivel naţional- 94,37, şi diplomă de consecvenţă pentru cele patru participări consecutive la ONG.

Tudor Gabriel Pascaru, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, profesor îndrumător Veronica Silvestru, a obținut mentiune MEN.

Elena Șușnea, de la Colegiul Naţional ”Gh. R. Codreanu”, profesor îndrumător Cristina Oprea, a obținut premiul special, iar Maria Mădălina Olaru, clasa a XII-a, Liceul ”Ştefan Procopiu” Vaslui, profesori îndrumători Doina Mazga, Marius Baciu şi Mihaela Niţică, a primit premiul special SGR.

Din lotul judeţului Vaslui a mai făcut parte şi eleva Anamaria Baciu, clasa a IX-a, de la Liceul ”Emil Racoviţă” Vaslui, profesori îndrumători Oana Ursachi şi Mihaela Niţică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Filarmonica din Iași vine în Parcul Copou

Copoul vasluian se pregăteşte în această seară, de la ora 20, de un nou concert …

Ambulanță împotmolită în noroaie

Tragedie în comuna Delești, acolo unde un bărbat de 51 de ani a decedat, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *