sâmbătă , 24 octombrie 2020, 02:13
Home / Local / Actualitate / Tanar arestat pentru talharie

Tanar arestat pentru talharie

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din județul Vaslui, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Vaslui a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în noaptea de 22/23 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, în  timp ce se afla pe o bancă de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, a fost abordat de către un tânăr care, sub pretextul că dorește să sune un prieten, a profitat de neatenția victimei și i-a smuls din mână telefonul mobil în valoare de aproximativ 400 de lei.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 17 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Telefonul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

  Tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *