duminică , 26 mai 2019, 10:53
Home / Local / Învăţămant / Elevii din Bălteni au fost „Ajutoarele Iepurașului”

Elevii din Bălteni au fost „Ajutoarele Iepurașului”

 Elevii clasei a III-a de la Scoala Gimnazială Nr.1, sat Bălteni,  coordonaţi de director, prof. Andreea Mădălina Rotaru şi părinţii acestora au participat la campania socială: „AJUTOARELE IEPURASULUI”. Aceştia pe parcursul unei săptămâni  au strâns o cantitate impresionantă de: fructe, legume, jucării, îmbrăcăminte si  produse alimentare  pe care le-au donat   copiilor aflaţi în dificultate de la Serviciului Alternativ de Protecţie de Tip Familial-Negreşti. Deplasarea voluntarilor a fost asigurată de Primăria Comunei Bălteni reprezentată de d-l primar Braşoveanu Relu.

            Activitatea a avut ca scop implicarea copiilor, după puterile lor, în activităţi de voluntariat, dezvoltându-le  acestora  responsabilitatea şi sensibilitatea faţă de semenii lor, stima de sine şi devotamentul faţă de ideile civice fiind inclusă în cadrul proiectului educativ pentru implementarea Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară:Minunata lume a copilăriei”.

 Multumesc din suflet, copiilor şi părinţilor pentru ca am putut oferi prin generozitatea noastra – atmosfera de sarbatoare şi bunătate acestor copii,  a declarat prof.Andreea Mădălina Rotaru, directorul școlii din Bălteni.

Elevii au precizat că sunt norocoşi că au părinţii mereu aproape si sunt sănătoşi simţind o mulţumire că ei au oferit din puţinul lor unor copii deosebiţi care au realmente nevoie de o mână de ajutor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Filarmonica din Iași vine în Parcul Copou

Copoul vasluian se pregăteşte în această seară, de la ora 20, de un nou concert …

Ambulanță împotmolită în noroaie

Tragedie în comuna Delești, acolo unde un bărbat de 51 de ani a decedat, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *