sâmbătă , 31 octombrie 2020, 02:49
Home / Local / Actualitate / Țigări ascunse în roata de rezervă

Țigări ascunse în roata de rezervă

Polițiștii de frontieră vasluieni împreună cu inspectorii vamali au descoperit la controlul de frontieră țigări de proveniență R. Moldova, ascunse în roata de rezervă a unui autoturism.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa. s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul din R. Moldova N.N., în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului și persoanei, echipa comună de control, formată  din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, descoperind ascunsă în roata de rezervă a autoturismului, cantitatea de 9.100 țigarete (455 pachete), cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de  2.139  lei, sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 6.000 lei, precum și reținerea autovehiculului, până la plata amenzii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Evenimentele Drone&Girls și Roboții Ruginiști au obținut finanțare Meet and Code 2020!

Evenimentele de tehnologie “Meet and Code” 2020, organizate de prof. Carmen Chirițescu, de la Asociația …

Vaslui: Patru cutremure în doar câteva ore!

Patru cutremure de suprafaţă au avut loc azi noapte, în zona Moldovei – judeţul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *