marți , 27 octombrie 2020, 11:42
Home / Local / Actualitate / Proiectul bazin de înot olimpic prinde contur

Proiectul bazin de înot olimpic prinde contur

Consilierii locali au luat o decizie istorică pentru oraș: în cel mai scurt timp, Vasluiul va avea bazin de înot olimpic.

A fost aprobat proiectul de predare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții.

Potrivit documentului aprobat de CL, baza sportivă se va ridica în incinta complexului Ștrand Municipal și prevede bazin olimpic de competiții, bazin de antrenament, bazin pentru copii, gradene cu 1.400 locuri, vestiare și alte încăperi funcționale și de deservire.

Ca urmare a predării amplasamentului, CNI va stabili proiectantul de specialitate pentru întocmirea studiului de fezabilitate aferent bazinului olimpic de înot al municipiului Vaslui.

”Această realizare constituie încheierea încă unei etape din parcursul spre materializarea obiectivului și vine ca urmare a unor demersuri îndelungate pentru identificarea sursei de finanțare necesare complexului, menit să găzduiască evenimente naționale și internaționale de profil, dar și să vină în ajutorul publicului amator de înot și al celor care se antrenează în vederea participării la competiții”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *