luni , 26 octombrie 2020, 21:20
Home / Local / Actualitate / Armă de foc neletală depistate în Vama Albiţa

Armă de foc neletală depistate în Vama Albiţa

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care deţinea un pistol din categoria armelor de foc neletale și muniția aferentă acestuia, încălcând regimul juridic al armelor și munițiilor.

În data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, Z.M., cu cetăţenie română și R. Moldova, în vârstă de 48 de ani, conducând un autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că bărbatul deţine un pistol cu aer comprimat, cal. 4,5 mm și o cutie cu aproximativ 500 bucăți alice din plumb, de calibru 4,5 mm, pentru care nu avea documentele necesare. Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că avea nevoie de un permis de port armă sau autorizație.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pe numele bărbatului privind săvârşirea infracţiunilor de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua armatei, marcată într-un cadru restrâns de autorități

Astăzi, Consiliul Județean (CJ) și Primăria Vaslui au organizat o ceremonie de marcare a Zilei …

Episcopia Hușilor inaugurează programul de burse pentru liceeni și studenți „Episcopul Ioachim Mareș”

La inițiativa Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopia Hușilor inaugurează programul de burse pentru elevi de liceu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *