luni , 17 iunie 2019, 02:31
Home / Sport / VIDEO:Seminar de Jiu Jitsu Brazilian la Vaslui

VIDEO:Seminar de Jiu Jitsu Brazilian la Vaslui

CS Kombat Wolf Vaslui a organizat la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” un seminar internațional de Jiu Jitsu Brazilian.

Evenimentul l-a avut ca invitat pe maestrul italian, Bernardo Serrini, vicepreședinte al Federației Italiene de Grappling și MMA și directorul Comisiei Naționale de Grappling și BJJ.

De asemenea, Serrini este antrenorul de grappling al naționalei Italiei, campioană mondială în 2013 și vicecampioană mondială în 2015 (FILA-UWW) și europeană (2018).

Acesta a fost însoțit de echipa MatSide Jiu-Jitsu România, coordonată de antrenorul principal Cătălin Vlad.
”La nivel mondial, jiu jitsu este foarte la modă, chiar la orice vârstă. Este o artă care dă bucurie practicantului, care de la copii, adulți sau oameni mai în vârstă, chiar dacă e un sport de contact, poate fi practicat fără urmări grave. Jiu Jitsu brazilian se practică atât cu kimono, cât și cu șort și tricou mulat și protecțiile aferente. Istoric vorbind, Jiu Jitsu Brazilian își are rădăcinile în școlile de judo”, a spus Cătălin Vlad.

Este prima oară în Moldova când maestrul Bernando Serrini a susținut un seminar de Jiu Jitsu Brazilian. Acesta s-a arătat încântat de ceea ce a văzut la Vaslui.

”Este un oraș frumos. Am fost fascinat de bucătăria din zonă, dar și de ospitalitatea vasluiană. Jiu jitsu brazilian cunoaște o dezvoltare importantă la nivel global și o creștere accentuată a numărului de sportivi. Asta ne dorim și la Vaslui, prin organizarea acestui seminar”, a spus Bernando Serrini.
Jiu Jitsu brazilian nu implică lovituri, ci doar folosirea inteligentă a greutăţii propriului corp, pârghii și sincronizarea membrelor. Pentru autoapărare sau doar pentru condiție fizică, jiu jitsu brazilian îți oferă încredere, dezvoltare individuală, relaxare psihică, un tonus general mai bun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

LPS Vaslui a câștigat trofeul la Riccione Football Cup 2019

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui obține un nou trofeu important. …

Cătălin Nicolau, antrenorul momentului în liga 4 Vaslui!

Cătălin Nicolau este antrenorul momentului în liga a patra, după ce a reușit să câștige …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *