joi , 22 octombrie 2020, 05:16
Home / Local / Actualitate / Tânăr de 20 de ani reţinut pentru tâlhărie!

Tânăr de 20 de ani reţinut pentru tâlhărie!

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat de 20 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 66 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, a fost deposedată, prin violență, de geanta pe care o avea asupra sa, precum și de suma de 5500 lei, de către o persoană necunoscută. Victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:20, polițiștii au fost sesizați din nou de către o femeie de 57 de ani din Bârlad, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe Republicii, a fost deposedată de geanta personală, prin violență, de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea celor două infracțiunii de tâlhărie și au stabilit împrejurările comiterii faptelor.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore în cursul zilei de ieri, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Menționăm faptul că bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită în luna februarie 2019, în zona gării CFR Bârlad.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *