sâmbătă , 24 octombrie 2020, 07:30
Home / Local / Actualitate / Politicianul anului în asistență socială

Politicianul anului în asistență socială

Vasluiul a avut doi reprezentanți premiați în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială 2019, eveniment ajuns la cea de a VI-a ediție și a fost găzduit de Ateneul Român.

Este vorba despre deputatul Adrian Solomon, care a primit premiul pentru politicianul anului.

De asemenea, Oana Elena Bontea, de la CNASR sucursala Vaslui, a câştigat premiul pentru asistentul social al anului din domeniul asistenței sociale comunitare.
”O seară magică! Premiul asistentul social al anului 2018 în domeniul asistentei sociale comunitare a ajuns la Negrești! Acest premiu este al tuturor colegilor mei din cadrul Direcției de Asistență Socială Negrești! Mulțumesc tuturor pentru susținere! Maria Diana Leonte-Oțel mulțumesc pentru că ești alături de mine de aproape trei ani de zile, pentru disponibilitate, dar mai presus de toate de prietenia ta! Acest premiu este li al tău! Mulțumesc Polixenia Condrea și tuturor colegilor din DGASPC Vaslui pentru că ați crezut în mine!”, a postat Oana Bontea pe rețelele de socializare.
În cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială au fost premiați asistenții sociali care s-au remarcat în anul 2018 cu rezultate deosebite, dar și personalitățile care au susținut profesia de asistent social și s-au implicat activ în plan social.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *