vineri , 30 octombrie 2020, 09:26
Home / Local / Actualitate / PS Ignatie, susținătorul echipei de robotică CuzaRo

PS Ignatie, susținătorul echipei de robotică CuzaRo

Echipa de elevi a Clubului de roboticã al Colegiului National „Cuza Vodã” din Huși s-a calificat la faza naționalã a competiției de roboticã First Tech Challenge România.

Cu acest prilej, în semn de mulțumire pentru sprijinul financiar acordat, elevii au prezentat Părintelui Episcop Ignatie al Hușilor proiectul cu care s-au calificat la etapa națională.
„Se spune că „vârsta este dată de atitudine“. Chiar dacă suntem o echipă de tineri, suntem ambiţioși şi cu ȋncredere că ceea ce avem de realizat, va ȋnsemna foarte mult ȋn viitorul apropiat. Participarea la competiţia de robotică ne-a adus ȋmpreună, tineri cu mai multe sau mai puţine cunoştinţe tehnice sau abilităţi de comunicare, dar cu aceeaşi dorinţă de a ne face cunoscute rezultatele şi, de ce nu?! de a câştiga o competiţie. E important până la urmă să participăm și să ne autodepăşim. Echipa participantă la competiţie s-a stabilizat printr-un număr final de 10 membri: Balan Georgiana, Munteanu Maria-Genoveva, Cătănesu Cătălina, Mihăiță Tudor, Stratulat Ștefan, Maftei Bogdan, Mihu Dragos, Bodescu Razvan si Pricop Teodor. Aceștia au fost coordonați de Prof. Balan Mona-Lisa, Prof. Zugravu Angela și Prof. Mihăiță Cristi și ajutați de voluntarii Stratulat Livia si Balan Cristian.
Misiunea proiectului o reprezintă construirea robotului, redactarea engeneering book-ului, precum şi participarea la ultima fază a competiţiei First Tech Challenge”, au transmis elevii Colegiului Național „Cuza Vodă” Huși.
Faza națională a First Tech Challenge România se va desfãsura la București, în perioada 22-24 martie.

 

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autoturism și certificat de înmatriculare declarate furate din Franța, descoperite la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Vitezomanii, amendați de polițiștii vasluieni!

Polițiștii vasluieni au intensificat acțiunile de control în trafic. În cadrul activităților au fost verificate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *