duminică , 25 octombrie 2020, 07:37
Home / Local / Actualitate / Arendatorii din Crețești își vor pământurile înapoi

Arendatorii din Crețești își vor pământurile înapoi

Pentru că nu mai pot fi mințiți la nesfârșit zeci de proprietari de terenuri din comuna Crețești, cu contracte de arendă la SC Comcereal SA Vaslui, au mers la primarul comunei, Viorel Savin, solicitându-i să îi ajute în rezilierea contractelor de arendă.

Aceștia au adus la conștința edilului faptul că au mers să discute cu conducerea Comcereal dar nu au fost lăsați să intre în curte.

Arendatorii din satele comunei Crețești spun că au foarte multe motive pentru a cere rezilerea pe cale amiabilă a contractelor de arendă.

Aceștia susțin că,pentru anul agricol 2017-2018, nici până la această dată nu au dorit să le achite obligațiile contractuale, nici în natură și nici în bani.

“Noi, arendatorii din satele comunei Crețești, în număr de peste 200, și nu numai ei, cu contract de arendă la SC Comcereal SA Vaslui, ne adresăm conducerii societății, pentru a ni se da curs solicitărilor de reziliere pe cale amiabilă a contractelor de arendă. Avem foarte multe motive întemeiate și cerem ca doleanța noastră să fie ascultată de toți cei care pot să ne ajute. În primul rând, cel mai important motiv este acela că nu s-au respectat prevederile contractuale pe parcursul mai multor ani referitor la livrarea produselor în procent de 20% din recolta obținută, în termen de cel mult 45 de zile de la încheierea campaniei agricole. Pentru anul agricol 2017-2018, nici până la această dată, la peste șase luni de la recoltare, nu au dorit să ne achite obligațiile contractuale, nici în natură și nici în bani”, susțin localnicii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *