sâmbătă , 31 octombrie 2020, 02:36
Home / Local / Actualitate / Tânăr din Huși, reținut pentru delapidare

Tânăr din Huși, reținut pentru delapidare

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Huși, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare. 

În ziua de 12 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, care în perioada septembrie-noiembrie 2018 și-a însușit din gestiunea societății la care era angajat, peste 47.000 lei. Bărbatul era angajatul unei societăți comerciale cu obiect de activitate servicii de curierat iar banii delapidați reprezintă contravaloarea mai multor colete livrate către diferiți clienți ai societății, bani pe care cel în cauză i-a încasat și pe care nu i-a mai predat societății.

Față de bărbat a fost dispusă în data de 12 martie a.c. măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în data de 13 ianuarie a.c., cu ocazia prezentării acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar față de acesta, pentru o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Evenimentele Drone&Girls și Roboții Ruginiști au obținut finanțare Meet and Code 2020!

Evenimentele de tehnologie “Meet and Code” 2020, organizate de prof. Carmen Chirițescu, de la Asociația …

Vaslui: Patru cutremure în doar câteva ore!

Patru cutremure de suprafaţă au avut loc azi noapte, în zona Moldovei – judeţul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *