joi , 22 octombrie 2020, 05:10
Home / Local / Actualitate / Permis de conducere fals descoperit la Albita

Permis de conducere fals descoperit la Albita

Poliţişti de frontieră vasluieni efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa pentru efectuarea formalităţilor necesare intrării în ţară, Andrei C., cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, similar celor eliberate de autoritățile din R. Moldova, valabil pentru categoriile B, C, D, BE, CE, DE, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care polițiștii de frontieră au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total. Totodată, în urma verificărilor s-a constatat că Andrei C. deține permis de conducere valabil doar pentru categoriile B și C.

În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul de la un cetățean din R. Moldova care lucrează la o școală de șoferi, plătind suma de 300 de euro, deoarece îi era necesar la locul de muncă.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *