marți , 20 octombrie 2020, 19:24
Home / Sport / Liga de Est Vaslui, senioara taekwon-do-ului românesc!

Liga de Est Vaslui, senioara taekwon-do-ului românesc!

Şi în acest an, clubul Liga de Est nu a dezamăgit la Campionatul Naţional de taekwon-do ITF, competiție găzduită de Baia Mare. Sportivii vasluieni au obţinut 50 de medalii, din care 20 de aur, 14 de argint şi 16 de bronz.

Dintre acestea, 37 au fost obţinute la probele individuale, iar 13 pe echipe. Aceste performanţe au clasat clubul pe primul loc, la seniori.

Performerul ediției din acest an este Andrei Ionuț Chiriac, cu trei titluri naționale obținute la individual, seniori, probele tull, centuri negre 2 Dan, luptă, -70 kg, și tehnici speciale.

Marcel Miron a cucerit aurul la tull, centuri negre 4-6 Dan, iar Mircea Hondru este campion la tull, centuri negre 3 Dan.

Adelina Alicia Mihai, declarată cea mai bună senioară a Federației în 2018, a obținut medalia de aur la luptă, -75 kg, la senioare.

De asemenea, Andra Ghețeu a câştigat proba de spargeri forță, senioare.

La juniori, Miruna Lupaşcu a devenit campioană naţională la spargeri forță, iar Amalia Teodora Codreanu a câştigat aurul la tul, centuri colorate.

De asemenea, Liga de Est mai are încă 10 medalii de aur pe echipe. La seniori, clubul vasluian este cel mai bun din ţară la spargeri forţă (feminin şi masculin), tehnici speciale (feminin și masculin), luptă (seniori) şi tull (seniori şi senioare), iar la juniori este campioană naţională la luptă (masculin), tehnici speciale (feminin) şi spargeri forţă (feminin).
Grație acestor rezultate, CS Liga de Est Vaslui a fost declarat cel mai bun club din țară, la seniori.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *