marți , 27 octombrie 2020, 11:39
Home / Local / Actualitate / La volan fără să aibă permise de conducere

La volan fără să aibă permise de conducere

Polițiștii vasluieni au întocmit dosare de cercetare penală, pe numele a doi bărbați pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alineat 1 din Codul Penal.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nisipăriei din Vaslui,  județul Vaslui, au depistat în trafic, la data de 03 martie a.c., ora 15:45,  un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 18 ani, din Vaslui.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu figurează în bazele de date ca având eliberat permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În aceeași zi, la orele 19.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Bursuci, comuna Epureni, județul Vaslui, au depistat în trafic, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din București.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *