sâmbătă , 31 octombrie 2020, 03:47
Home / Sport / Cei mai buni karateka din zona Moldovei au concurat la Vaslui

Cei mai buni karateka din zona Moldovei au concurat la Vaslui

Vasluiul a fost gazda etapei pe zona Moldova a Campionatului Naţional de karate tradiţional.

Concursul a fost organizat de Clubul “Karate Kensei” Vaslui şi a adunat 250 de copii de la 20 de cluburi din judeţele Moldovei, care au concurat pentru un loc la turneul final al Campionatului Naţional.
Sensei Constantin Roznov a fost o gazdă bună și un exemplu de promovare a sportului în rândul copiilor, mai ales că lumea karate-ului promovează educaţia, disciplina, formând caractere puternice.

De altfel, invitații Vasluiului s-au simţit bine și au plecat de aici cu cele mai frumoase amintiri.
La festivitatea de deschidere a fost prezent şi primarul Vasile Pavăl, care a ţinut să mulţumească Federaţiei Române de Karate Tradiţional (FRKT) pentru încredere, mai ales că Vasluiul se află la al cincilea an de când organizează un asemenea turneu.
“Participarea este una imensă. Am mulțumirea că am reușit să fim la înălțime în privința organizării, deși efortul a fost enorm. Este pentru a cincea oară când am avut onoarea să organizăm acest campionat. Sunt mulţumit de modul cum s-a desfăşurat competiţia. Chiar suntem mândri că am reuşit să aducem această competiţie de nivel naţional la Vaslui. Mulţumim primăriei pentru implicare. Rezultatele sunt dintre cele mai bune”, a declarat Sensei Constantin Roznov, preşedintele CS “Karate Kensei” Vaslui.
Finala Campionatului Național are loc în acest an la Iași. S-au calificat mai departe primii opt sportivi de la individual și primele patru echipe, la fiecare probă în parte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *