vineri , 13 decembrie 2019, 09:17
Home / Sport / Sportivi din Moldova, în pregătire la Vaslui

Sportivi din Moldova, în pregătire la Vaslui

Peste 150 de sportivi din zona Moldovei și R.Moldova participă la un stagiu de perfecționare de taekwon-do, în Sala Sporturilor din Vaslui.

Sportivii români provin de la patru cluburi din Iași, Vaslui și Suceava.

Printre participanţi se numără sportivi de doar şase ani, dar şi cu experienţă, cum ar fi Adelina Alicia Mihai, cea mai bună senioară din țară, Marcel Miron, multiplu campion european și mondial, Mircea Hondru sau Andra Ghețeu, medaliați la campionatele europene și mondiale.

La deschiderea stagiului au participat primarul Vasile Pavăl, susținătorul evenimentului, și Răducu Tatu, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret Vaslui.

“La Vaslui am reușit să adunăm sportivi importanți de la patru cluburi, ceea ce spune mult despre modul de dezvoltare a teakwon-do-ului în zona Moldovei. Este un stagiu important, unde punem la punct anumite laturi din pregătirea sportivilor. E un prilej bun pentru copii să facă mișcare, fiindcă sportul te disciplinează și te pregătește pentru viață”, a spus Mihai Hondru, președintele CS ”Liga de Est” Vaslui, organizatorul stagiului.
Antrenamentele sunt susținute de membrii Comisiei Tehnice a Federației Române de Taekwon-do ITF, formată din Master Alexandru Mureșan 7 Dan, Alin Lăzurcă 5 Dan, Marius Ionicescu 5 Dan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vasluianul Ștefan Ștefanovici, convocat la România U18

Ștefan Ștefanovici, de la Sporting Vaslui, va participa alături de naționala României U18 la un …

Minaur-CSM Vaslui, joi, ora 18

Joi, 28 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, sala de sport a Școlii nr. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *