vineri , 10 iulie 2020, 11:47
Home / Local / Actualitate / Autocar antifonat cu țigări

Autocar antifonat cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit aproximativ 2.400 pachete cu ţigări ce urmau a fi introduse ilegal în țară, ascunse sub scările care urcă la etajul superior al unui autocar, care efectua o cursă ocazională R. Moldova-Italia.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, A.I., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, conducând un autocar cursă ocazională R. Moldova-Italia, înmatriculat în R. Moldova.

”În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată  din poliţişti de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunse sub scările care urcă la etajul superior al autocarului, mascate prin aplicarea unui panou, cantitatea de 2.388 pachete ţigări (47.760 ţigarete), de diferite mărci, de proveniență duty-free”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de  10.745  lei și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Astăzi încep înscrierile pentru titularizare

Înscrierile pentru titularizare încep astăzi şi se vor desfăşura până joia viitoare. Pe 17 iulie …

Bărbat înecat în Prut după ce ar fi intrat în râu să-şi scoată calul şi căruţa

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Cârja a murit înecat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *