marți , 20 octombrie 2020, 18:46
Home / Local / Actualitate / Bărbat din Barlad reținut pentru tâlhărie

Bărbat din Barlad reținut pentru tâlhărie

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat de 43 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În data de 11 februarie  a.c., în jurul orei 05:10, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, a fost deposedată de către soțul acesteia, prin violență, de geanta pe care o avea asupra sa, precum și de telefonul mobil.
Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe strada Mihai Viteazu, spre gara CFR Bârlad, a fost lovită de către soțul acesteia cu pumnii în zona capului, bărbatul reușind astfel să îi sustragă geanta personală și telefonul mobil. Prejudiciul estimat în cauză este de 1000 lei.
Menționăm faptul că bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă săvârșită în luna ianuarie 2019. În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore,  urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Bârlad, pentru a fi dispusă arestarea sa preventivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *