vineri , 23 octombrie 2020, 13:46
Home / Local / Actualitate / Moldovenii, o amenințare pentru scaunul primarului Vasile Pavăl

Moldovenii, o amenințare pentru scaunul primarului Vasile Pavăl

Primarul Vasile Pavăl anunță că Vasluiul a ajuns la o populație de 120.000 de locuitori, asta grație celor 60.000 de cetățeni moldoveni, care și-au făcut domcilii în municipiul reședință de județ pentru a primi cărți de identitate românești.

Din păcate, cifra dă frisoane edilului, după ce fostul prefect, Ioan Țibulcă, l-a avertizat cum va reacționa în cazul în care moldovenii de la Vaslui își propun propriul candidat la viitoarele alegeri locale.
Spunea dl.primar Pavăl că sunt 40-50 de mii de cetățeni moldoveni, poate chiar mai mulți. Cât am fost prefect, am semnat cam 120 de mii de titluri de proprietate. Ce vă faceți, domnule Pavăl, dacă toți moldovenii vor veni să vă ceară un teren, probabil că o să aveți să le dați, din cele 120 de mii de titluri? Dar, mă întreb, domnule primar, ce o să faceți dacă 30.000 dintre moldovenii care au acum buletine de Vaslui vor să candideze la primărie și o să aibă și un candidat? Vin 30 de mii și gata, domnule primar”, a glumit fostul prefect al județului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor sunt îngrijoraţi de creşterea cazurilor de infectare şi fac apel la respectarea măsurilor

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au transmis, într-un comunicat de presă că au luat act ”cu îngrijorare” de …

Dumitru Buzatu a preluat noul mandat în fruntea CJ! Astăzi a depus jurământul!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *