duminică , 25 octombrie 2020, 10:34
Home / Local / Actualitate / Autostrada Tișița-Albița prinde contur

Autostrada Tișița-Albița prinde contur

Deputatul ALDE, Daniel Olteanu, anunță că bugetul din 2019 include fonduri pentru elaborarea studiului de prefezabilitate a tronsonului de Autostradă Tișița – Albița.

În cel mai scurt timp va fi prezentat și calendarul de implementare a proiectului, de la elaborarea proiectului tehnic până la faza de execuție.

”Vom avea un drum de patru benzi, care va traversa în diagonală județul nostru, va ocoli satele și orașele și va face ca, de la graniță și până la Tișița, să avem de parcurs maximum o oră și jumătate, indiferent de mijlocul de transport, și nu dublu, așa cum se întâmplă în prezent. Și mai important, vasluienii vor avea șansa de a ajunge pe autostradă, când toate tronsoanele de legătură vor fi finalizate, la București, la Brașov – Sibiu – Arad și dincolo de graniță, dar și în Republica Moldova! Legătura pe autostradă cu cel mai important punct de frontieră de la Est pentru transportul rutier de mărfuri, Vama Albița, va determina creșterea economică a întregii regiuni și creșterea nivelului de trai al vasluienilor”, a spus Daniel Olteanu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *