miercuri , 21 octombrie 2020, 11:57
Home / Local / Actualitate / Șoferi sancționați de polițiștii vasluieni

Șoferi sancționați de polițiștii vasluieni

În perioada 24 ianuarie–7 februarie, peste 450 polițiști vasluieni au desfășurat, la nivel județean, mai multe activități pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație și combaterea fenomenului infracțional.

Timp de două săptămâni, polițiștii din structurile de poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale și acțiuni speciale au acționat pe raza județului Vaslui cu scopul de a depista, identifica și trage la răspundere atât conducătorii auto care se deplasează pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, cât și pe cei care încalcă legislația rutieră în vigoare, esențială fiind prevenirea și combaterea activităților infracționale.

Astfel, cu ocazia celor 142 de filtre instituite au fost constatate 9 infracțiuni, dintre care 8 constatate în flagrant delict. În consecință, s-a aplicat un număr de 385 sancțiuni contravenționale și amenzi în cuantum total de peste 120.000 lei, iar valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării este estimată la peste 10.000 lei.

Ca măsură complementară, au fost reținute 4 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.

Polițiștii vasluieni vor acționa în continuare, în vederea impunerii unui climat de disciplină și siguranță în rândul conducătorilor de autovehicule și combaterii tuturor faptelor antisociale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Un tânăr a decedat într-un accident rutier produs la Văleni!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *