sâmbătă , 24 octombrie 2020, 01:44
Home / Local / Actualitate / Liviu Iacob, călcat de mascați

Liviu Iacob, călcat de mascați

În această dimineață, mascații au descins la locuința liberalului Liviu Iacob, situată în municipiul Huși.

Conform comunicatului emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, consilierul județean este bănuit de evaziune fiscală.
La această oră sunt executate 68 de percheziții în București și în 14 județe, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Activitățile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, în Capitală, precum și în județele Mureș, Bistrița Năsăud, Brașov, Galați, Gorj, Ilfov, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Vâlcea, Vaslui.

”Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 –2016, reprezentanții unei firme din Mureș, având ca obiect principal de activitate transporturi rutiere de mărfuri, ar fi stabilit relații comerciale fictive și ar fi înregistrat în contabilitate facturi fiscale fără conținut economic real. De asemenea, cei în cauză ar fi omis înregistrarea în totalitate a livrărilor efectuate, beneficiind astfel de deduceri fiscale ilegale. Prin faptele lor, ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 1.300.000 de lei. Vor fi puse în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. La acțiunea participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție aferente județelor menționate, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, se arată în comunicatul oficial.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *