joi , 22 octombrie 2020, 06:13
Home / Local / Actualitate / Țigări de contrabandă ascunse în bagaje

Țigări de contrabandă ascunse în bagaje

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit aproximativ 6.000 de  țigarete, cu timbru de acciză R.Moldova, pe care o tânără româncă încerca să le introducă în ţară, ascunse în bagaje și în autoturismul pe care îl conducea.

În ziua de 19 ianuarie  a.c, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară o femeie, cetățean român, în vârstă de 37 de ani, cu un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului și persoanei, în urma căruia, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă, sub scaunul din față dreapta al autoturismului și în bagajele personale, cantitatea de 5.960 de țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 1.400 lei, sancţionarea contravenţională a femeii cu amendă în valoare de 10.000 lei, precum și confiscarea autoturismului până la plata amenzii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *