miercuri , 21 octombrie 2020, 14:59
Home / Local / Actualitate / Hoț prins de polițiștii vasluieni

Hoț prins de polițiștii vasluieni

Poliţiştii negreșteni au reţinut un bărbat în vârstă de 19 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională  a unui bărbat în vârstă de 19 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 10/11 ianuarie a.c., cel bănuit a pătruns, prin forțarea sistemului de închidere, într-un magazin de alimentație publică de pe raza orașului Negrești, de unde a sustras băuturi alcoolice, țigarete și bani. Prejudiciul stabilit prin comiterea faptei este de aproximativ 650 de lei. O mare parte din bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

În data de 11 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Un tânăr a decedat într-un accident rutier produs la Văleni!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *