sâmbătă , 31 octombrie 2020, 03:18
Home / Local / Actualitate / Gravide ajunse la ambulanțe cu ajutorul autorităților

Gravide ajunse la ambulanțe cu ajutorul autorităților

Mai multe ambulanţe din judeţul Vaslui au întâmpinat dificultăţi din cauza drumurilor impracticabile, în anumite situaţii autorităţile locale transportând cu mijloace proprii pacienţii pentru a putea fi preluaţi de echipajele medicale. 

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Vaslui, mai multe gravide au avut nevoie de intervenţie medicală, dar salvările nu au putut ajunge să le preia.

”La Bumbăta, ambulanţa a fost sprijinită de primărie pentru a aduce o gravidă la maşină, iar în localitatea Chiţcani, comuna Costeşti, o femeie însărcinată a fost adusă la ambulanţă cu sprijinul autorităţilor locale. La Gârceni s-a intervinit pentru aducerea unei femei gravide la echipajul medical care nu poate ajunge la pacientă, iar în comuna Lipovăţ, o gravidă, care era însoţită de un asistent medical, a fost adusă cu buldozerul primăriei la ambulanţă”, au precizat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui.
Pe toate drumurile naţionale se circulă cu dificultate, vizibilitatea fiind redusă şi mai multe tronsoane de drumuri judeţene şi comunale sunt impracticabile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Evenimentele Drone&Girls și Roboții Ruginiști au obținut finanțare Meet and Code 2020!

Evenimentele de tehnologie “Meet and Code” 2020, organizate de prof. Carmen Chirițescu, de la Asociația …

Vaslui: Patru cutremure în doar câteva ore!

Patru cutremure de suprafaţă au avut loc azi noapte, în zona Moldovei – judeţul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *