sâmbătă , 24 octombrie 2020, 08:49
Home / Fără categorie / Maiorul Marian Panfil, decorat cu Emblema de Onoare

Maiorul Marian Panfil, decorat cu Emblema de Onoare

Un ofițer al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui a fost decorat, prin ordin al ministrului afacerilor interne, “Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne” pentru misiuni internaționale.

Ceremonia a avut loc într-un cadru festiv, la sediul instituției.

Maiorul Marian Panfil a participat la cinci misiuni de evaluare operaționale, ca membru în cadrul  echipei de evaluare a unităților de poliție constituite ale Republica Bangladesh în anul 2017, iar ulterior șef de echipă în alte patru astfel de misiuni în Republica Nigeria (2017, 2018), Republica Benin (2018) și Republica Burkina Faso (2018).

De asemenea, pe durata turului de serviciu, ofițerul a fost selecționat de către conducerea Componentei de Poliție a MINUSMA să participe la două cursuri de formare profesională destinate personalului ONU, care s-au desfășurat în localitatea Entebbe, Republica Uganda (2018) la RSCE și localitatea Vicenza, Republica Italia (2016) la CoESPU.
Marian Panfil a activat în această perioadă ca expert în domeniul ordinii publice, la cartierul general al misiunii cu sediul în localitatea Bamako, în cadrul Biroului de Operații al Componentei de Poliție a MINUSMA.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

FOTO/ Noi inundații în zona Zorleni! Pompierii au scos apa din gospodării!

Vremea extremă, cu vijelii și furtuni, a creat din nou probleme în județul Vaslui, Pompierii …

Alertă la Murgeni/ 6 vasluieni transportați la spital, victimele unui accident rutier

În urma cu câteva minute a avut loc un grav accident rutier pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *