marți , 27 octombrie 2020, 06:17
Home / Fără categorie / Fără documente valabile, la volan

Fără documente valabile, la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat din R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova Sergiu P., în vârstă de 48 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

”La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că Sergiu P. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoriile „ B și C” , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi este necesară și categoria „BE”. Cu privire la cele constatate Sergiu P. a declarat a condus ansamblul de vehicule pe drumurile publice deși avea cunoștință despre faptul că permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

FOTO/ Noi inundații în zona Zorleni! Pompierii au scos apa din gospodării!

Vremea extremă, cu vijelii și furtuni, a creat din nou probleme în județul Vaslui, Pompierii …

Alertă la Murgeni/ 6 vasluieni transportați la spital, victimele unui accident rutier

În urma cu câteva minute a avut loc un grav accident rutier pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *