sâmbătă , 24 octombrie 2020, 07:47
Home / Fără categorie / Minune de Crăciun pentru 6 copii crescuți de tată

Minune de Crăciun pentru 6 copii crescuți de tată

De Crăciun, pompierii de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui le-au oferit o casă celor 6 copii din Parpanița-Negrești, crescuți doar de tată.

Mașina pompierilor, plecată în misiune, nu a venit la Parpanița pentru a stinge focul, ci pentru a dărui o casă. Alături de aceștia s-a aflat și Moș Crăciun, care nu a venit cu mâna goală, având sacul plin cu jucării, haine și alimente.
”Lacrimi, bucurii și emoții în Ajunul Crăciunului…asta simți în inimă când știi că datorită ție, a colegilor de la IJSU Vaslui, dar și a unui număr mare de oameni binevoitori, cei 6 copilași din satul Parpanița stau acum la căldurică în noua căsuță. Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul copiilor care îl așteaptă pe Moș Crăciun?
La familia Nechitat, chiar a ajuns Moș Crăciun, încărcat cu alimente, saci cu haine, jucării, mobilier, electrocasnice, frigider, cuptor cu microunde și altele. De azi, cei 6 copii împreună cu tatăl și bunica vor locui în casa nouă. A fost un proiect destul de greu să ajutăm la finalizarea construcției casei, proiect început de preotul Vasilică Paraschiv, o acțiune cu multă muncă, implicare, dăruință, ajutor din partea la mulți oameni și pe această cale aș vrea să mulțumesc tuturor pentru gestul de care au dat dovadă și că datorită vouă, acești copii au un acoperiș, un loc cald unde să se joace sau să-și facă temele, să învețe pentru a-și creea un viitor. Pentru noi, pompierii de la IJSU Vaslui, misiunea de a ajuta acești copilași a luat sfârșit, ne-am ținut promisiunea de a ajuta la finalizarea căsuței. Mulțumesc colegilor mei de tură care m-au susținut, au participat la activitățile de finalizare a casei, colegilor de pe celelalte ture, șefilor, personalului de la 8 ore, dar și Pompierilor de la Detașamentul de Pompieri Bârlad și Secția De Pompieri Huși, care au contribuit financiar”, a spus Andrei Ghiorghieș, inițiatorul proiectului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

FOTO/ Noi inundații în zona Zorleni! Pompierii au scos apa din gospodării!

Vremea extremă, cu vijelii și furtuni, a creat din nou probleme în județul Vaslui, Pompierii …

Alertă la Murgeni/ 6 vasluieni transportați la spital, victimele unui accident rutier

În urma cu câteva minute a avut loc un grav accident rutier pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *