joi , 22 octombrie 2020, 08:11
Home / Local / Actualitate / PSD va boicota activitățile Primăriei Bârlad

PSD va boicota activitățile Primăriei Bârlad


Organizația municipală a PSD Bârlad a reacționat public, pentru prima dată, față de huiduielile din timpul discursurilor susținute de reprezentații partidului la festivitățile de pe 1 Decembrie, din Centrul Civic al Bârladului.

Conducerea filialei a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă, că va boicota orice manifestare inițiată de Primărie și primarul liberal Dumitru Boroș.

”Ca urmare a organizării catastrofale de către Primăria Bârlad a ceremoniei care a marcat Centenarul Marii Uniri, zi în care grupuri de indivizi tocmiți au huiduit reprezentanți ai guvernului și parlamentului, instituții fundamentale ale democrației aflate în ultimii ani într-o stare de asediu, PSD Bârlad anunță că va boicota până la finalul acestei incompetențe și ipocrite administrații Boroș orice manifestare publică inițiată de actualul primar. Buna credință a reprezentanților noștri care au ajutat derularea și finalizarea unor proiecte-inițiate de altfel tot de noi-se lovește de duplicitatea unui personaj precum Boroș. Înconjurat de o camarilă formată din militari obscuri și venali, acest avocat fără scrupule practică o administrație la mare distanță de orice standard de performanță. Incapabil să respecte înțelegeri, să aprecieze un sprijin instituțional realizat în folosul bârlădenilor-manifestat inclusiv în desfășurarea paradei militare-să renunțe la tertipuri care l-au consacrat precum minciuna, ipocrizia și duplicitatea, se va reîntoarce în anonimatul în care s-a zbătut până de curând. Loial tradiției și valorilor sale, PSD se delimitează și în acest fel de asemenea practici și consideră că nu poate colabora cu pseudonimul unei găști.
PS.Cinstirea eroilor și înaintașilor noștri rămâne pentru noi o datorie sfântă, dar vom alege modalități proprii de realizare a acestui deziderat. Îi așteptăm pe toți cei care au aceleași convingeri să ni se alăture”, se arată în comunicatul PSD Bârlad.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *